Find en BBH Basisinstruktør

Listen med BBH Basisinstruktører vokser år for år.

På siden her, kan du se hvem der er tættest på dig. Ring eller skriv og få en snak med dem, for at finde ud af om I passer sammen. Ellers er instruktørerne flinke til at henvise dig videre til den af kollegerne, der bedst kan udfylde dit behov. 

Du er også altid velkommen til at skrive til BBH hvis du har spørgsmål om nogle af instruktørerne.

  • Jylland

  • Fyn

  • Sjælland

  • Bornholm

 
profile-pic
Jannie Mikkelsen Thuesen BBH Basisinstruktør, tidligere dressurdommer og foderkonsulent

Jannie Thuesen - Træning i samhørighed

 

Postnr: 6760

Drømmer du om en stærkere, sundere hest, mindre konflikter i din træning eller mangler i lige det sidste for at høste flere points til stævner, så kig med her. Jeg underviser med en positiv tilgang og møder hest og rytter hvor de er, for at hjælpe med at skabe større samhørighed. Jeg har fokus på hestens naturlige instinkter, biomekanik, rytterens krop og at træningen er uden konflikter.

Jeg holder til lige syd for Ribe, og køre ud i radius af 1 times kørsel. Jeg har faste dage i: Skærbæk, Esbjerg, Varde, Sdr. Hygum, Rødekro, Tønder og Kolding. Jeg kan også bookes til en lektion hjemme hos dig, eller du kan køre til mig. Jeg tilbyder også lektioner på min Agillity bane, Workshops, kurser og forskellige stævner.

Kontakt mig på:
Mobil: 2338 8038
Mail: Info@janniethuesen.dk
Følg mig på Facebook: JannieThuesen-Træning i samhørighed

 
profile-pic
Sarah Gerding BBH Basis instruktør- BBH Træner- Assisterende underviser på BBH Basis instruktør uddannelsen

Effektiv træning uden frustration

 

Postnr: 9210 Aalborg SØ

Jeg hjælper seriøse ryttere med at få en dybere forståelse for deres hests krop og læring, så de får mere effektiv træning og større samhørighed, uden daglige frustrationer. Igennem min undervisning, onlinekurser, workshops og foredrag gør jeg dokumenteret viden om hestetræning nemt tilgængeligt, så det let kan omsættes til praksis i din daglige træning. Det gælder også når jeg har heste i ridning, hvor jeg går meget op i at det er nemt for dig som ejer at føre træningen videre når hesten kommer hjem.

Jeg underviser privatlektioner hver uge i Aarhus, Randers, Aalborg og Thisted. Jeg afholder løbende forskellige spændende onlinekurser. Rytterstuen (vidensdelingsfællesskab på facebook) er der altid mange interessante opslag, diskussioner og LIVES at finde uden det koster dig en krone. Derudover holder jeg weekend kurser og foredrag med forskellige emner rundt i hele landet. Sidst men ikke mindst tager jeg heste i genoptræning, tilridning og for at ombetinge uønsket adfærd eller dårlige oplevelser som f.eks. stejl, buk og løb, eller forventning til smerte efter problemer med sadel eller skader. Trænings hestene står opstaldet i Aalborg.

Vil du lære mig bedre at kende og være med i det skønneste vidensdelingsfælleskab på facebook, så kom og vær med i Rytterstuen- Videndelingsfællesskab for seriøse ryttere. Følg med på min side Sarah Gerding- Hestetræning der giver mening for input til og viden om din træning, gode tilbud, og et "heads up når der er nye kurser og foredrag. Vil du have viden "on the go" så følg min podcast "En snak om hestetræning" hvor jeg snakker med mange forskellige eksperter, om alt det der har med heste og hestetræning at gøre. Eller følg med på instagram, hvor der er en god blanding af snapshots fra den daglige træning med hestene, vinden, og flotte billeder: sarahgerdinghestetraening Sidst men ikke mindst kan du finde mere info på min hjemmeside: www.SarahGerding.dk Om undervisning i Aarhus/Randers og omegn Eller tage fat i mig på telefon: 2521 5202

 
profile-pic
Frederikke S. Hansen Psykomotorisk terapeut & BBH basisinstruktør

Ridning med nærvær og empati

 

Postnr: 8920 Randers

Jeg brænder for at hjælpe ryttere med at opnår mere harmoni og samarbejde med deres heste, og jeg arbejder på at optimere ekvipagers performance gennem et holistisk syn, hos både hest og rytter. Jeg bor i Randers, og kører ud på undervisningsruter i området omkring Djursland, hvor jeg også tager heste i træning.

Udover undervisning, laver jeg også adfærdskonsultationer, hvis du har adfærdsmæssige problemer under ridning eller i den daglige håndtering. Jeg tilbyder desuden kurser, workshops og foredrag i b.la. rytterkrop & mindset, adfærd & læringsteori, longearbejde og andre relevante emner.

Du kan finde mig, og se mere om mit daglige arbejde på min facebook-side, hvor jeg deler oplevelser fra min dagligdag, både med mine egne og elevers heste: RytterHarmoni
På min facebook-gruppe, finder du relevante undervisningsruter og andre begivenheder; "Undervisning - RytterHarmoni v/ Frederikke Hansen".
Jeg kan også kontaktes på telefon; 81744958. Bedst på SMS, så kontakter jeg dig.

 
profile-pic
Malene Møller BBH Basisinstruktør

Halløj, Malene her

 

Postnr: 6400 Sønderborg

Med biomekanik og læringsteori i fokus, brænder jeg for at hjælpe ryttere, der ønsker konfliktfri dressur. Uanset slutmål, ønsker jeg at uddanne ryttere til at få en større forståelse for hestens anatomi, og hvordan vi opnår en sund bevægelse, hvor der er fokus på lethed og rideglæde. Jeg stræber efter at du og din hest, er i harmoni med hinanden. Med mine skarpe øjne, sætter jeg øvelser igang, som er relevante for netop jer, uanset hvor i træningen I er og hvilket slutmål I har.

Jeg bor i Sønderborg på Als, hvorfra jeg har udkørende undervisning. Efter aftale, tilbyder jeg også at holde oplæg om f.eks. Læringsteori, anatomi & biomekanik.

Du kan finde mig på min facebook-side, hvor jeg deler oplevelser fra min hverdag, både med min egen og elevers heste: Malene Møller, Fokus på hestetræning
Du er også velkommen til at skrive eller ringe til mig på mobilen: 28 92 94 91

 
profile-pic
Christina Ilsøe Vindelev BBH Basisinstruktør, fagveterinærsygeplejerske i rehabilitering, fysiurgisk hesteterapeut og passioneret hestenørd

Halløj

 

Postnr: 8300

Med speciale i hestens anatomi, biomekanik, ernæring og adfærd kører jeg rundt i Jylland og på Fyn og ​hjælper hesteejere og heste med mange forskellige problematikker - såsom låsninger, nedsat præstationsevne, ubalancer, modvilje, adfærdsproblemer m.m. Dette via fysioterapi, træning og undervisning. Jeg arbejder ud fra filosofien om den hele hest og gennemgår både hest, sadel, ​bid og fodring ved et behandlingsbesøg. Du får desuden en masse konkrete øvelser, du kan bruge til at hjælpe din hest.​

Jeg afholder både kurser, kliniks og foredrag i adfærd, træning, biomekanik og massage for heste- samt hundeejere. Rideundervisning med fokus på sund og ergonomisk bevægelse af både hest og rytter får du også hos mig.

www.jyskhesteterapi.dk
Facebook: Jysk Hesteterapi

 
profile-pic
Betina Buus Rasmussen BBH Basisinstruktør & Kropsterapeut

Det handler om at skabe glæde

 

Postnr: 8620

Jeg er rideinstruktør og kropsterapeut, og jeg hjælper ryttere med at finde større glæde ved deres heste og i ridningen. Gennem nærværende træning af heste og ryttere; med faglig viden, med indføling og respekt for processen, skaber vi sammen et rum, hvor der er plads til udvikling af ekvipagen som en helhed. Vi kan sammen tilrettelægge din undervisning og træning, så den passer lige til dig, din hest/pony og din hverdag. Jeg tilbyder forskellige standardydelser, og vi kan kombinere disse på mange måder. Har du behov for intensiv træning i en periode, er det muligt at lave træningsophold af varierende længde med undervisning eller anden form for træning flere gange på en dag, evt kombineret med behandling til din krop og fokus på kropsbevidsthed, så du lettere kan give hesten de rette signaler.

Jeg tilbyder enelektioner, workshops og træningsweekends og ridelejre til voksne og teens over forskellige emner, primært fra vores sted Haugevejens Hestecenter. Derudover tilbyder jeg kropsterapi til ryttere - og jeg er vild med at kunne blande mine værktøjer, så det gavner dig og din hest bedst muligt.

Du kan finde flere oplysninger her:
Websiden om Haugevejens Hestecenter: www.hvhc.dk
Facebooksiden med tips, begivenheder og nyt: Haugevejens Hestecenter
Instagram, hvor du kan følge med i dagligdagen: betinabuus

 
profile-pic
Lisette Norah BBH basisinstruktør og socialpædagog.

Lisette - det er mig!

 

Postnr: 8830

Mit ønske er, på sigt (da jeg pt. er inaktiv), at hjælpe mennesker med Autisme Spektrum Forstyrrelser, til at opnå større fysisk og mental ro og balance.

Jeg vil tilbyde målrettede forløb, som tilrettelægges ud fra den enkeltes forudsætninger og behov. Jeg tager udgangspunkt i sansemotorisk træning og den autismepædagogiske tilgang. Hesten fungerer som min vigtigste hjælper til, at bevæge den enkeltes krop, hjerne og sind.

Du kan finde mere information om mig og min tilgang på www.lisettenorah.dk, under fanen "Sanseridning".
Hvis du ønsker at komme i kontakt med med, er du velkommen til at sende en mail på: info@lisettenorah.dk.

 
profile-pic
Dagmar Yding Wilhelmsen BBH Basisinstruktør og BBH Træner

Hej fra Dagmar

 

Postnr: 8781

Via undervisning og træning, hjælper jeg respektfulde og læringsvillige ryttere med at nå sit mål, hvad enten det er dressur, spring eller gangartsridning du er optaget af.

Jeg underviser, tager heste i træning, holder træningsweekender og en dags kurser, ligesom traileraftener og longedage også er populære begivenheder hos Dagmars Hestetræning. Undervisning foregår både hos mig og hos dig. Antallet af ekvipager ved udekørende undervisning, afhænger af afstanden.

Dagmars Hestetræning holder til ca. mellem Horsens og Vejle. Du kan finde mig på min
hjemmeside www.dagmarshestetraening.dk
På min Facebook side Dagmars Hestetræning
Du er også velkommen til at skrive til mig på Dagmar@dagmarshestetraening.dk

 
profile-pic
Jeannette Glerup Skaarup BBH Basisinstruktør, BBH Træner & Fysiurgisk Hesteterapeut

Halløj Jeannette her!

 

Postnr: 9400 Nørresundby

Jeg hjælper dressur- og springryttere med at skabe forståelse for hvad, der skal til for at gøre hesten sundere, stærkere og mere holdbar i sin bevægelse igennem terapeutisk træning. Jeg trækker på mine kompetencer som instruktør, træner og terapeut til at skræddersy undervisning og træning til dig og din hest. Hos mig få du trin-for-trin træningsredskaber, der gør din ridehest sundere, stærkere og mere holdbar. Jeg arbejder med jordarbejde, longering, dressur og springning ud fra en terapeutisk vinkel, der hjælper din hest til (endnu) sundere bevægelse. Mit mål er at tage den teoretiske viden og omsætte den til praktisk træning, der gør dig til en mere indfølende rytter og hesteejer.

Jeg kører ud i hele Nordjylland fra min stald i 9400 Nørresundby og tilbyder 1:1 undervisning. Derudover tilbyder jeg online kurser, online teori samt fysiske kurser. Fra min adresse i 9400 Nørresundby tilbyder jeg opstaldning i løsdrift med vandrefold for rideheste. Samt 1:1 undervisning på min ridebane. Jeg tager heste i træning med fokus på at gøre hesten sundere, stærkere og mere holdbar.

Du finder og kontakter mig lige her:
Mail: info@JeannetteGlerup.dk
Mobil: 20 27 64 45
Hjemmeside: www.JeannetteGlerup.dk
Facebook: JeannetteGlerupDK
Facebook-Gruppe: JeannetteGlerup
Instagram: @jeannetteglerup.dk
Min stald opstaldning i løsdrift med vandrefold, fysiske kurser samt 1:1 undervisning på egen ridebane:
Kammerdal 10,
9400 Nørresundby

 
profile-pic
Sanna Lambers BBH Basisinstruktør, BBH Træner, Centreret Ridning Instruktør og NLP coach

Man skal nyde for at man kan yde!

 

Postnr: 9740 Jerslev

Min passion er at øge tilliden mellem heste og deres mennesker igennem en evidensbaseret træningstilgang, der tager hensyn til de individuelle behov som begge har. Mit mål er, at ekvipagen hele tiden udvikler sig henimod det ønskede mål samtidigt med at begge nyder rejsen. Det er vigtigt for mig, at samarbejdet mellem hest, rytter og underviser er baseret på gensidig respekt og at udvikling opnås igennem empowerement (selvstændiggørelse). Jeg bestræber mig på at gøre både hest og rytter mere selvstændige i løsning af opgaver og udfordringer, og dermed øge deres selvtillid både hver især og som samlet ekvipage.

Jeg tilbyder undervisning både hjemme hos mig og ude ved dig uanset om det handler om ridning, longering, adfærd, trailertræning, forberedelse af den unge hest til tilridning, rytterangst eller andet relateret. Jeg kan også bookes til et foredrag eller workshop. Hjemme hos mig har jeg en stor mountain trail træningsbane, hvor der arrangeres åbne træningsdage og individuel undervisning alt efter behov og ønske. Du er også velkommen til at booke en hel dag på banen med din klub / stald eller en weekend inkl. overnatning.

Mobil: 60431514 - gerne på SMS
Mail: sannalambers@gmail.com
Facebook: vendsysselhorsetrail
Hold øje med Facebook siden for arrangementer.
Jeg tilbyder også opstaldning i vandrefold inkl. fri benyttelse af mountain trail træningsbanen og mulighed for undervisning.
Adresse:
Pølundvej 63
9740 Jerslev

 
profile-pic
Louise Wichmann Agner BBH Basisinstruktør og BBH Træner

Hej fra Louise!

 

Postnr: 6650

Jeg hjælper ekvipager med at opbygge et stærkt fundament i deres ridning, som de har glæde af, uanset om de rider dressur, springer eller rider i terrænet. At kunne ride hesten gennem svære situationer, samtidig med at have følelsen af at hesten er blød, afspændt og lytter 100%, er fantastisk, og noget jeg gerne vil hjælpe andre ekvipager med at opnå.

Jeg tilbyder både undervisning i ridning og hestetræning.

Mit hovedfokus er at få hestene bløde og balancerede i deres kroppe og mentalt afspændte, så ridningen bliver en success for alle parter.

Jeg bor i Brørup - midt mellem Kolding og Esbjerg.
Du er velkommen hos mig, men jeg kører også gerne ud hvis du bor i nærheden.

 
profile-pic
Julie Herold Human fysioterapeut, BBH Basisinstruktør og veterinær fysioterapi-studerende

Hele ekvipagen i fokus

 

Postnr: 8660

Jeg hjælper ryttere og deres heste med at skabe harmoni og forbindelse i mit firma "Glade Ekvipager". Ridning kan være en kompliceret størrelse med mange faktorer, der spiller ind - lige fra rytterens skævhed eller manglende kropsbevidsthed til hestens forvirring over hvad rytteren ber' om eller manglende muskelmasse. Derfor arbejder jeg med fokus på rytterens mindset, krop og indvirkning lige så vel som hestens fysiske og mentale tilstand med baggrund i mine uddannelser som human fysioterapeut, veterinær fysioterapeut, rideinstruktør og min mangeårige erfaring. Alt sammen til gode for dig og din hest og jeres fælles harmoniske forbindelse til hinanden.

Forandringen starter hos dig og jeg er klar til at hjælpe dig. Det gør jeg blandt andet online med Ryttertræning og andre online kurser. Derudover hjælper jeg ekvipager "ansigt til ansigt" ved hjælp af en god blanding af fysioterapi og træning til rytteren, fysioterapi og træning til hesten samt undervisning i ridning - og jeg kommer gerne ud til kurser, workshops og foredrag i hele landet.

Glade Ekvipager holder til ved Skanderborg - og derudover er jeg at finde online, klar til at hjælpe dig videre på din rejse i hesteverdenens forunderlige univers ... ...
på min hjemmeside, www.julieherold.dk...
på Facebook på min firmaside, GladeEkvipager...
i Facebook-gruppen "Harmonisk Ridekunst", hvor du finder ligesindede ryttere med passion for deres heste og ridning
Vi ses ;-)

 
profile-pic
Nina R. Milling BBH basisinstruktør

Hej, Nina her

 

Postnr: 8963

Leder du efter glæden og lysten til at komme ud at ride lækre ture på din hest, hvor du stiger glad af din hest efter endt tur og har svært ved at vente til næste ridetur sammen med din hest. Jeg kan hjælpe dig til at finde lysten, glæden og sammenhørigheden mellem dig og din hest igennem positiv og tydelig undervisning. Jeg hjælper dig med at få redskaberne til den gode ridetur.

Hos mig er der ingen hokus pokus, jeg deler hestetræningen op i mindre mål og hjælper dig til at få viden og forståelse for, hvorfor din hest gør som den gør. Har du lyst til at stoppe med at føle at rideture er en krig og i stedet stå med følelsen af glæde, ro og afspænding. Tag kontakt til mig og jeg vil hjælpe dig videre på vejen mod mere rideglæde, hvor indlæring hos din hest, dens sunde bevægelser og din rytterkrop er i fokus.

Jeg kører ud på hele Djursland, Randersområdet, samt Århus. Mine udkørende ruter ligger tirsdag-fredag

Jeg kører ud at underviser, tager heste i træning, samt holder teoridage

Hjemmeside: ninarahbek.dk
Facebook: Ridning med Glæde v. Nina Rahbek
Ring: 31460461

 
profile-pic
Helle Nygaard BBH Basisinstruktør

Hej, Helle her!

 

Postnr: 7430

Jeg underviser i konfliktfri grundridning og dressur, hvor jeg hjælper ryttere og hesteejere med at bygge træningen og øvelserne logisk op, så det giver mening for både hest og rytter. Jeg hjælper med at forstå de udfordringer, der opstår, og med at finde holdbare træningsløsninger, hvor resultater og hestevelfærd vægtes lige højt.

Jeg tilbyder enelektioner i ridning og hestetræning i en 30 km. radius fra Ikast i Midtjylland. Jeg er vild med den teoretiske viden bag ridning og hestetræning - og jeg strikker gerne et oplæg, en kursusdag eller en workshop sammen til jer.

Kontaktoplysninger: Tlf.: 50 84 44 50
E-mail: hestelogik@gmail.com
Facebook: Hestelogik

 
profile-pic
Ane Helene Thorhauge Sandholm BBH Basisinstruktør - Centreret Ridning level 1 - FEIF level 1 instruktør og ungheste træner.

Ane Thorhauge

 

Postnr: 8450

Jeg brænder for at hjælpe dig og din hest med at opnå en gensidig forståelse, både i ridning og fra jorden. Jeg underviser ryttere, der gerne vil udvikle deres ridning og træne deres heste respektfuldt og effektivt med fokus på hestens indlæring, biomekanik og rytterens funktion på hesten. I undervisningen lægger jeg særlig vægt på at skabe et roligt og trygt læringsrum og på at målrette den indsats, der er vigtig lige nu med udgangspunkt i hestens og rytterens niveau.

Jeg er selv islænderrytter og driver Stutteri Svingelmose, hvor jeg avler 2-3 føl om året. På gården har vi også opstaldning af islandske heste. Jeg underviser i det meste af Øst- og Midtjylland og har desuden mulighed for at modtage ryttere til undervisning hjemme på min gård ved Hammel.

Kontakt mig på:
Mobil: 40 21 63 62
Mail: svingelmose@gmail.com
Eller læs mere på svingelmose.dk

 
profile-pic
Pernille Vibe BBH Basisinstruktør

Hej :)

 

Postnr: 8830

Jeg er uddannet jordbrugsteknolog med specieale i heste og arbejder til daglig i hobby foderstof som ansvarlig for hestefoder og rådgivning.

Jeg kan hjælpe med at kigge på din hests foderplan efter aftale. Jeg underviser ikke, men henviser gerne til mine kollegaer.

Hej, Diana her!

 

Postnr: 7100

Jeg hverken underviser eller tager heste i træning pt.

Efter aftale afholder jeg foredrag, workshops eller kursusdage i fx trailertræning, longering, hestens dæmpende signaler, mental stimulering af heste og andre spændende emner.

Du kan læse mere om mig:
På min hjemmeside: onlinerideskole.dk
I min Facebook gruppe: Online Rideskole
På min Facebook side: Sportsrytter.dk

Eller skrive til mig på kontakt@onlinerideskole.dk

 
profile-pic
Iben Kim Urth Vinstrup BBH Basisinstruktør

Jordnær og altid i udvikling

 

post nr. 7741

Jeg brænder for undervisning af ryttere i alle aldre, der ønsker mere ud af deres ridning. Som gammel springrytter elsker jeg gennem en helhedsorienteret undervisning at give andre tryghed og glæde ved at springe. Hos mig er der fokus på grundridning og udviklingen hos både hest og rytter. I min undervisning tager jeg altid udgangspunkt i hvor rytter og hest er.

Jeg tilbyder undervisning på mit træningscenter i Frøstrup og kører gerne ud i Thy-Hannæs-Mors. Derudover tager jeg også heste i træning. Du kan kontakte mig på mobil 51969533 eller skrive til iben@artios.dk

 
profile-pic
Sandra Wad Christensen BBH Basisinstruktør og Psykolog

Hej fra Sandra

 

Postnr: 8530

Jeg optaget af rideglæde og hvordan man som rytter kan (gen)finde den. Min holdning er, at ridning først og fremmest skal være sjovt og lærerigt - for både hest og rytter. Da jeg også er uddannet psykolog er jeg særligt optaget af at hjælpe personer med rideangst til atter at genfinde glæde og tryghed i ridningen og omgangen med hesten.

Jeg er aktuelt ikke aktiv som underviser.