Bliv testrytter

Der er flere muligheder for at være testrytter.

Vores testryttere er en stor og vigtig del af hele uddannelsesforløbet.
Du kan enten være testrytter til en af vores samlinger, til midtvejseksamen eller den afsluttende eksamen. Du kan også være fast testrytter for en af aspiranterne gennem forløbet.

Det er naturligvis helt gratis for dig at deltage som testrytter.

Bliv skrevet op som testrytter.

Skriv dig op her, så får du, ud over det normale nyhedsbrev, også besked, når vi søger testryttere, direkte i din indbakke.

Fast testrytter


Som testrytter for en af aspiranterne, vil du få en række lektioner (ca. 1 x pr. uge) og flere af dine lektioner vil blive optaget på video, som indsendes til underviserne på uddannelsen, så din aspirant kan få løbende feedback. Du får altså, som testrytter, mulighed for at få en masse viden om BBH-træning og mange øjne på dig og din hest. Du forpligter dig til at arbejde med principperne på egen hånd mellem lektionerne.

Testrytter til en samling


På vores samlinger har du mulighed for at få, helt gratis, undervisning af en af aspiranterne, superviseret af uddannelsens undervisere. Det er en sjov og givende oplevelse og mange af vores testryttere kommer igen og igen på flere samlinger.Testrytter til eksamen


Som testrytter til eksamen får du en spændende og lærerig weekend. At være testrytter, og få undervisning af en af aspiranterne, foran vores censorer, giver en god mulighed for at få ny inspiration og "snuse lidt" til vores træningsprincipper. Alle står på tæer for at give dig en inspirerende dag og du er velkommen til at tage en ven med.

Ved den afsluttende eksamen får du undervisning to dage i ca. 45 minutter.
Det er naturligvis helt gratis for dig at deltage som testrytter.

Ved midtvejseksamen får du en undervisningslektion på 30-45 min. og derefter en vejledning i en fremtidig træningsplan.

Til den afsluttende eksamen skal vores aspiranter først op til en mundtlig prøve og derefter undervise deres testelev to dage under to forskellige censorer. For at få et bredt et udsnit af "virkeligheden" er alle hesteracer, discipliner, former for udstyr osv. meget velkomne.

Alle kan være testrytter - eneste krav til dig og din hest er

  • du er åben for at lære og din hest er sund og rask.
  • din hest skal kunne rides i alle 3 gangarter til eksamen og så må du ikke være fast elev på BBH eller hos en allerede eksamineret Basisinstruktør, men du må gerne have været testrytter tidligere for et af de andre hold.
  • vi har brug for testryttere både på Sjælland og i Jylland og du skal kunne køre din hest dertil. Der er mulighed for at booke en boks.