2024-06-12

ISES – 10 principper for Hestetræning

I ugen op til den afsluttende eksamen for BBH Basisinstruktørerne, havde jeg den store ære at blive nomineret og valgt til, posten som ”Practitioner Representative” i ISES,- International Society for Equitation Science 🤩

Det er en post jeg er meget glad for at have fået mulighed for at bestride og har glædet mig til at kunne fortælle om. Nogle af mine kommende opgaver bliver blandt andet, at fungere som bindeled mellem forskningen og de aktivt udøvende trænere og ryttere. Jeg vil også arbejde for at yderligere udbrede forståelsen for læringsteori, som var min "first love" inden for Equitation Science og i dag er grundstenen i BBH træning og undervisning.

Her kan du se, og downloade ISES’s 10 principper for Hestetræning, som netop er blevet oversat til dansk, i et samarbejde mellem dyrlæge Randi Lintrup, Professor Jan Ladewig og Senior Vice President for ISES , Janne Winther Christensen.

Principperne danner et solidt fundament for både håndtering og grundtræning indenfor alle discipliner. Det er principper som samtlige af vores Basisinstruktører, er eksamineret i.

Jeg har et stort ønske om at skabe en endnu stærkere forbindelse mellem forskningen og den praktiske anvendelse af den tilgængelige viden i træningen af hestene, for herigennem at øge velfærden for vores rideheste. 🐴

Jeg har en masse arbejde foran mig, henover sommeren, med at forstå behovet og mulighederne endnu dybere og hvis du har idéer, og /eller lyst til at være mere involveret i at skabe en stærk forbindelse mellem forskning og træning, kan jeg nås på mail susan.kjaergaard@equitationscience.com.

Jeg er meget stolt over at have fået denne mulighed og jeg er klar til, også ad denne vej, at arbejde passioneret for at skabe bedre og mere velfærd for vores rideheste 💙

Du kan også downloade ISES's 10 principper for hestetræning som PDF her.

Læs også artikel Sådan lærer hesten; Forstærkning og straf.


Læs også

Forandring er svært

Forandring er svært