Rideglæde workshop 28. august

Rideglæde workshop

Du ved du ELSKER at ride..

Du ved du får mere energi når du har været ude at træne med din hest og du ved dit humør stiger, når du har haft en god ridetur. Du er fuld af drømme og forhåbninger for jeres fælles udvikling.

Så hvorfor pokker kommer I ikke videre og hvorfor pokker, er det så svært at finde motivationen til at skabe det rideliv og de resultater du ønsker dig?

Vi har samlet det absolut bedste vi har at byde på og pakket det i én hel intensiv workshop til dig der gerne vil have mere rideglæde. 7 år er der gået siden Annette og jeg (Susan) sidst holdt vores intensive fælles workshops og i dén tid, er vi blevet både ældre og klogere på motivation, for både heste og mennesker.

Masser af ny forskning er kommet til. Vi er dykket dybt ned i essensen af den viden og har hentet de bedste, mest relevante og fremfor alt EFFEKTIVE strategier frem til dig, der vil have måsen ud af sofaen og op i sadlen. Og dig, der gerne vil have taget hul på stævnedrømmene eller rykke op i klasserne.

Dette er ikke workshoppen for dig, der har brug for mange og lange pauser. Denne workshop bliver en ”fuld smæk på-dag” og er derfor for dig, der er indstillet på at gøre det der skal til, for at komme til næste niveau.

Vi giver dig alle de redskaber du skal bruge for at kunne skabe de resultater du ønsker og det er DIG, der skal gøre arbejdet.

På denne workshop får du:

 • To top engarede undervisere hele dagen
 • Teoretisk baggrunds forståelse for motivation, hos både heste og ryttere
 • Forståelsen for både dit og hestens svingende stress niveau samt redskaber til at stabilisere det
 • Lækkert uddybende arbejdshæfte
 • Praktiske øvelser i løbet af dagen, der guider dig til en dybere forståelse af de forhindringer du og din hest møder undervejs.
 • Du går fra workshoppen med en overordnet 1-års målsætningsplan og en konkret 30 dages træningsplan.

Vi er faktisk så sikre på at du kommer til at lægge fra land, efter denne workshop, at vi tilbyder dig 100 % pengene tilbage-garanti, hvis du ikke føler workshoppen har givet dig værdi. *

Praktiske informationer:
Workshoppen afholdes på Vilhelmsborg
Lørdag d. 28. august 09.00 – 17.00

Workshoppen inkluderer kaffe, the, vand, frugt, eftermiddagskage og lækker frokost. Derudover får du et gennemarbejdet arbejdshæfte, der bliver din faste følgesvend til de første 30 dages målsætning.

Som en ekstra bonus får du hele TO live Q&A sessioner med os begge, som afholdes i en lukket facebookgruppe, hvor du kan spare med de andre deltagere.

Det er også her du får nogle ekstra forberedelsesvideoer inden selve workshoppen.

Den første Q&A ligger 14 dage efter workshoppen, så vi sikrer at du er på rette spor mod din 30 dages målsætning. Den sidste session ligger 30 dage efter workshoppen, hvor vi hjælper dig med at samle trådene fra workshoppen og hele den første måned med alle de nye gode vaner. Du har selvfølgelig fri adgang til facebookgruppen så længe du ønsker efter workshoppen.

Hvis du er en ”kvik fugl” og booker din plads inden d. 10. juni 2021 kl. 24.00, kan du skrive rabatkoden KVIKFUGL og så får du workshoppen med early bird rabat.

Så koster hele molevitten

1.499,- inkl. moms

Hvis du er en lidt langsommere fugl og booker workshoppen efter d. 10. juni 2021, er der ingen rabatkode og så får du hele molevitten for 

1.745,- inkl. moms

Så altså! Hvis du gerne vil have:

 • Workshop
 • Forplejning
 • Forberedelses videoer
 • Arbejdshæfte
 • 2 x Live Q&A
 • Gruppe med ligesindede til sparring

= Måsen fuld af RIDEGLÆDE, så skal du klikke på knappen her

Annette Klausen Bengtson er dressurrytter og mentor for både ledere og ryttere.
Hun er "no bullshit-typen", benhård på den kærlige måde... Eller måske i virkeligheden kærlig på den benhårde måde 😉
Du kan være sikker på at hun gennemskuer dine dårlige undskyldninger lige på stedet og sender dig i retning af action.
Læs mere om Annette her hos Riders Mindset 


UDSOLGT! 3 dags RIDEGLÆDE kursus 2-4. juli 2021

- kun for voksne

Susan og Carmen i fuld galop i skoven

RIDEGLÆDEKURSUS

Helt unik mulighed for 3 dages intensiv træning for dig og din hest her på BBH hvor du kan maksimere din og hestens Rideglæde.

I løbet af disse 3 dage, får du undervisning med din hest 2 x dagligt.
Både enelektioner og lektioner hvor I rider i mindre grupper.

Hver ekvipages lektioner tilrettelægges individuelt og vi arbejder både fra jorden og i sadlen.

Lektionerne med hestene bindes sammen af kortere teorioplæg og vi kommer hele vejen rundt om både hestens læring, hestens krop, rytterens krop og din egen tilstand i træningen.

Vi kan arbejde med alle elementer af god træning inkl. jordarbejde, indlæring af sidebevægelser fra jorden/i sadlen, longering, bomarbejde fra jorden/i sadlen, gangartsforbedring, tilvænning, og så selvfølgelig grundridning, dressur og springning.

Vi skræddersyer lektionerne til dit og hestens behov.

Dette er en fantastisk mulighed for at komme i dybden med de udfordringer du oplever i træningen, fordi vi har så mange lektioner tæt op ad hinanden. Hver lektion bygger videre på den forrige og derfor kan vi flytte hestene virkelig langt og fylde dig op med mange mange redskaber til at videreføre træningen.

Den samlede sum af læring overstiger langt, det indhold der er i dine egne lektioner, fordi du har muligheden for at følge med i de andres lektioner og der vil være mulighed for analyseopgaver, af blandt andet hestens bevægelse, når de andre rider/træner.

BBH Træningsfilosofi i balance

Vi tilbyder et seriøst, trygt og støttende læringsmiljø i en respektfuld og imødekommende tone.

Det er sjældent, vi har åbne kurser af denne art

så grib chancen nu og book din plads på

RIDEGLÆDEKURSUS

PRAKTISKE INFORMATIONER:

Tidsplan er kl. 08.00 - 17.00 både fredag og lørdag,- og fra kl. 08.00 - 16.00 om søndagen, hvor vi har en grundig afrunding og målsætning for den fremtidige træning.

- Kurset afholdes på Haugevej 13, 8620 i Kjellerup.

Fredag - søndag 2. – 4. juli 2021

Der er mulighed for at booke boks og eventuelt overnatning på stedet - dette aftales med Betina Buus på tlf. 40758119

Mulighed for ankomst torsdag aften.

Undervisningen varetages af Susan Kjærgård suppleret af en gæsteunderviser

Deltagerne sørger for egen forplejning.


Prisen for hele kurset 3.850 kr. inkl. moms.

Kun 10 pladser.

Nye kurser og foredrag - få direkte besked

Skriv dig op her, så får du, ud over det normale nyhedsbrev, også besked om nye kurser og foredrag, direkte i din indbakke.